středa 12. srpna 2020

Loves

 Jonny Lee Miller
* 15. 11. 1972, Velká Británie


Se svým prvním manželem se Angelina seznámila při natáčení společného filmu Hackers. Kdo by neznal historku o jejich netradiční svatbě, kdy se Angelina dostavila na obřad v kožených kalhotách a košilí s nápisem vytvořeným vlastní krví se jménem svého nastávajícího. Manželství jim vydrželo tři roky. Oba tvrdí, že byli na manželství příliš mladí a dodnes zůstali dobrými přáteli. Jonny se proslavil zejména rolí v dnes již kultovním Trainspottingu a seriálu Sherloh Holmes: Jak prosté.


Timothy Hutton
* 16. 8. 1960, USA


Hráli spolu ve filmu Ruce od krve a na premiéře filmu se už objevili ruku v ruce. Jejich vztah ale trval jen krátce. Zlomovým filmem v jeho kariéře byli Obyčejní lidé. Za roli v tomto filmu si odnesl Zlatý globus i Oscara.


Billy Bob Thornton
* 4. 8. 1955, USA


Druhého manžela potkala opět při natáčení filmu. Tentokrát se jednalo o film Bláznivá runway, kde si spolu zahráli celkem bouřlivý a netradiční manželský pár. Jejich vztah byl plný bouřlivých skandálů a peprných historek, včetně těch o sexu. Skoro jakoby vycházel ze samotného filmu. Vyměnili si ampulky se svojí krví, pořídili si společnou hrobku, měli pudly a věnovali si i tetování. Billy dokonce složil pro Angie skladbu s názvem Angelina, kterou vydal na svém albu Private Radio. Už od začátku jejich manželství se uzavíraly sázky, jak dlouho jejich vztah vydrží. Oba se nad tím jen pousmáli. Zdálo se, že jejich manželství opravdu vydrží, ale po adopci Maddoxe se jejich vztah rozpadl. Jedni tvrdí, že za to mohou Billyho nevěry, jiní zase že důvodem byl právě malý Maddox, kterému Angelina věnovala příliš mnoho pozornosti a to Billy nedokázal překousnout, obzvláště když sám měl již děti z předchozího vztahu. Rozvedli se v polovině roku 2002. Dlouhou dobu o sobě nechtěli ani slyšet, ale v roce 2004 Angelina prozradila v rozhovoru pro filmový časopis Premiere, že spolu s Billym opět mluví a že má srdce na pravém místě. Billy má na svém kontě řadu úspěšných filmů, např. Armageddon, Banditi, Ples příšer atd., ale největší úspěch, alespoň podle filmových kritiků, slavil s filmem Sling Blade, za který získal Oscara v kategorii Nejlepší scénář.


Brad Pitt
* 18. 12. 1963, USA

 


Angelininým partnerem a později manželem se stal na dlouhých 14 let sám Brad Pitt. Sblížili se při natáčení Mr. and Mrs. Smith (2004) a jejich vztah prý zničil Bradovo manželství s Jennifer Aniston. Podle jiných zdrojů mělo jejich manželství trhliny už dříve (Aniston nechtěla mít děti a chtěla budovat kariéru). Angelina s Bradem svůj vztah dlouho tajili a popírali. Nakonec museli stejně s pravdou ven, když se potvrdily spekulace, že spolu čekají dítě, ale to už bylo několik měsíců po Bradově rozvodu s Jennifer. Dlouhých 10 let spolu žili tzv. na hromádce. Adoptovali společně další děti a měli vlastní děti, nejprve se jim 27.5.2006 narodila dcera Shiloh Novel a pak 12.7.2008 dvojčátka Knox a Vivienne. Angelina se svěřila, že údajně až děti je dotlačily k manželství. Obřad proběhl 23. srpna 2014 v kapli jejich zámku Miraval ve Francii a kromě snoubenců a šesti dětí bylo pozváno pouhých dvacet hostů.
Nejstarší synové Maddox  a Pax vedli Angelinu Jolie k oltáři. Devítiletá Zahara a šestiletá Vivienne nesly květiny a Shiloh s Knoxem drželi prstýnky. Děti pomáhaly i s psaním svatebních slibů a Pax dokonce upekl dort. Angelina měla svatební šaty značky Versace a dlouhý závoj zbarvily kresby od jejích dětí. Dva roky na to se však konal rozvod, údajně kvůli Bradovu nadměrnému pití alkoholu.

Brad byl také zasnoubený s herečkou Gwyneth Paltrow, se kterou se seznámil při natáčení filmu Sedm, kde hrála jeho manželku. Mezi Bradovy nejznámnější filmy patří Troja, Klubrváčů, Sedm let v Tibetu, 12 opic, Dannyho parťáci atd.


A CO SE ŘÍKÁ MEZI NOVINÁŘI:

Colin Farrell
*  31. 5. 1976, Irsko


 

V historickém velkofilmu o Alexanderu Velikém ztvárnil hlavní roli. Angelina hrála jeho matku. Ze začátku se prý nemohli vystát a Angelina se dokonce odstěhovala z hotelu, kde byl ubytovaný i Colin. Vadily jí prý příliš hlučné večírky, které byly téměř na denním pořádku. Zdálo se tak, že zprávy o jejich románku, jsou pouze výmysly novinářů. Pak se ale objevily fotografie z Egypta, kde se drží kolem pasu a společně s Maddoxem vyráží na projížďku na velbloudech. Později byly zveřejněny ještě fotografie Angeliny s Maddoxem, Colinem a jeho synem. To bylo ale vše, čeho se mohla veřejnost dočkat. Těžko tedy říct, zda šlo o krátkodobé vzplanutí nebo jen o přátelství. Colin ale později v jednom rozhovoru řekl, že mezi nimi k ničemu nedošlo... První velký filmový úspěch slavil s filmem Telefonní budka. Hrál např. ve filmech Hartovaválka, S.W.A.T., MinorityReport atd.


DÁLE.....


Angelině je přisuzováno spousta dalších milenců, hlavně hereckých kolegů, včetně Vala Kilmera (hrál s Ang ve fil. Alexander Veliký), Ethana Hawkea (s Ang hrál ve filmu Zoděj životů), Oliviera Martineze (také z fil. Zloděj životů), Judeho Lawa (Svět zítřka), Nicolase Cage (60 sekund), Jareda Leto (Alexander Veliký, Narušení), Olivera Stone (režisér Alexandra Velikého),... atd. Ale většinou půjde jen o fámy ze strany novinářů.



Jenny Shimizu


Některé zdroje uvádí, že se během natáčení filmu Foxfire sblížila s modelkou a herečkou japonsko-amerického původu, Jenny Shimizu a ta jejich vztah potvrzuje. Angelina se sama hlásila k bisexuální orientaci a v minulosti přiznala, že byla zamilovaná do dívky.

 

Za informace děkuji Nattynax.

Žádné komentáře:

Okomentovat