úterý 11. srpna 2020

Mazlíčci

 Dětství

 Angelina má ráda ještěrky a hady....měla ještěrku, která se jmenovala Vladimír a hada, kterého pojmenovala Harry Dean Stanton. Angelina prý ve filmu Alexander ve scéně s hady, použila svého vlastního, takže pro ni nebyl problém střihnout tuto scénu. (2004)


Fotografie z filmu Alexander.

Jako malá měla společně s bratrem Jamesem psa - vlčáka. A později také retrívra.


Manželství s Johnny Lee Millerem

Mazlíčkem novomanželů Angeliny a Johnnyho se stala užovka červená, která spala v teráriu těsně vedle jejich postele. Soužití s tímto drobečkem dlouho nevydrželo. Angelinu i Johnnyho práce zaměstnávala natolik, že zvířeti nemohli dávat tolik péče, kolik si had údajně zasloužil, a tak putoval z domu.

Zdroj:Společný příběh-Katty Joyce

Manželství s B. B. Thortonem

S druhým manželem B.B. Thortonem měla 2 pudlíky, ale nikdo neví, co se s nimi stalo, když se rozešli.

První fotka je z roku 2001 focená v LA. Druhé dvě jsou z videoklipu Billyho k písni Angelina.

Angelina v tomto období měla krysu jménem Harry, ale byla to holka. Angie prozradila, že jednou spořádala jejich záclony.

Zdroj: Bravo Girl!

Jednu dobu se dokonce psalo, že má papouška, tato pravděpodobná fáma vznikla díky této fotografii.


Manželství s Bradem Pittem


Server TMZ v září 2007 zveřejnil zprávu, že si Brad pořídil štěně pitbulla jménem Lennie. Později se ale ukázalo, že tahle informace nebyla pravdivá a potvrdila to i Bradova mluvčí Cindy Gaugenti.
Zdroj: TMZ


Angelina a Brad spolu s Paxem a Maddoxem navštívili zverimex Jardinerie du Centre Var v BRIGNOLES, Francie ve čtvrtek (20. srpna 2009). Odvezli si pravděpodobně nějakého hlodavce a rybku a k nim potřebné věci.


  • Brad Pitt, páníček k pohledání.
Brad Pitt dokazuje, že majitelé čtyřnohých společníků dbají častěji o ně než o sebe. Zatímco on vypadá jako bezdomovec, dvouletého buldoka Jacka nechává pravidelně zušlechťovat ve specializovaných psích salonech. (2009)
Zdroj: Rytmus Života
  • Největší láska Brangeliny!
Brad Pitt (45) a Angelina Jolie (34) mají jednu společnou tajnou lásku. Ano, je to tenhle ošklivý tlusťoučký pes, který se jmenuje Jack a je mu dva a půl roku. Brad a Angelina ho mají jako člena rodiny a jako takový si zaslouží tu tu nejlepší péči. Jack tak chodí pravidelně do psího salonu v Brignoles ve Francii, kde si užívá vodní koupele a psí masáže a úpravy zevnějšku. Jenom fénování mu prý zatím vadí (13.10.09).
Zdroj: Popcorn

03~194.jpg02~189.jpgangelina-jolie-brad-pitt-winter-13.jpgjack_a_zee2.jpg
První fotografie je ze série Bradových fotek z roku 2008 pro W magazine, kde Angelina hladí malého buldočka...opravdu mi to příjde jako štěňátko. Pak následují fotky z 13.10.09 z psího salonu. Poslední pak z roku 2010 z Budapešti.
 
Ve stejném období pořídila rodina i dva mopsíky, kteří byli viděni rovněž v roce 2010 v Budapešti.

01~1090.jpg02~1012.jpg04~845.jpg05~784.jpg

 

Rok 2019 a dále 

Angelina koupila dětem králíčka, konkrétně Vivienne, která jej všude nosí s sebou. Jmémo bohužel neznám a poslední informace je, že králíček už nežije, jelikož během Lockdownu 2020 měl prodělat operaci při které zemřel. A tak si adoptovali další dva králíčky se zdravotním postižením. "Je lepší, aby byly ve dvojici." řekla Angie  Harper’s Bazaar UK .

 A také mají aktuálně dva psy.  

 00~9.jpg01~1465.jpg16~249.jpg18~356.jpg09~710.jpg

A kdo by chtěl nějakou věc pro svého mazlíčka, jako fandu Angeliny Jolie, tak určitě navštivte tyto stránky:

Za spolupráci na článku děkuji Nattynax!

 

Žádné komentáře:

Okomentovat