čtvrtek 13. srpna 2020

Další blízké osoby

 


Holly Goline - asistentka


  •     Holly Michelle Goline je Angelinina osobní asistentka a kamarádka.
  •     Narodila se 12.ledna 1971.
  •     U Angeliny pracuje nejméně od roku 2002.
  •     Angelina jí byla na svatbě za družičku.
  •     Pomáhala u několika filmů Angeliny (asistovala, líčila...ap.)


2007 A Mighty Heart / Síla srdce
2006 The Good Shepherd / Kauza CIA
2004 Alexander Veliký
2004 Sky Captain and the World of Tomorrow / Svět zítřka
2004 Taking Lives / Zloděj životů
2003 Tomb Raider 2 ... a mnoho dalších 


Mickey Brett - exbodyguard


Už na první pohled budí Mickey Brett respekt. Úctihodnou dobu měl na starosti Angelinu a její děti. Vyjádřil se "Pokud najdu někoho z vás, jak fotí Angelinu, budu stašně nasraný a rozmlátím vám foťák i držku. Myslím to sakra vážně! Skončíte na kapačkách v nemocnici! Uporozněte i své přátele." Údajně rozesílal i takové SMS bulvárním novinářům. Traduje se, že ti co se pokusili s ním rozumně promluvit o svobodě informací obvykle skončili s několika zlomenými žebry a spoustou stehy. Mickey sám prohlašuje, že nebude dělat žádné výjimky a je schopen rozmašírovat obličej i vlastní sestře. Inu, od pohledu vypadá jako pěkný bitkař.

  •     Mickey u Angeliny pracoval nejméně od roku 2003 po r. 2007.
  •     Narodil se v Irsku a je dost rázný, prý často fyzicky ohrožuje reportéry a údajně byl také roku 1993 v Británii podezírán z vraždy majetkového magnáta Donalda Urquharta. Ten je zastřelen na ulici v centru Londýna dvěma muži z jedoucí motorky. Nakonec jsou všechna obvinění proti Mickeymu stažena pro nedostatek důkazů
  •     Dříve pracoval u Nicole Kidman a Sandry Bullock.
  •     Proto se také podílel na některých filmech. In Love and War (Bullock), Birthday Girl (Kidman) a u Angeliny na filmech Tomb Raider: Kolébka života a Hranice zlomu.


STARŠÍ ČLÁNEK 2006:

Věrný člen ochranky hollywoodské herečky Angeliny Jolie, Mickey Brett bere svou práci opravdu smrtelně vážně a rozhodně se s nikým a s ničím nepáře. Nedávno pohrozil dotěrným paparazzi dokonce smrtí, pokud by se odvážili pronásledovat těhotnou Angelinou Jolie a jejího partnera herce Brada Pitta na jejich cestě v Africe. "Jestli najdu jen jednoho novináře, rozcupuju ho na kousky a skončí v nemocnici," nechal se slyšet osobní s trážce Mickey Brett.


ROK 2006:

Zatímco Brad Pitt a Angelina Jolie hovoří na počátku roku 2006 v namibijské televizi o krásné přírodě a hodných lidech, je jejich bodyguard v zadržovací vazbě. Při jedné hádce se totiž porve s majitelem restaurace, kde se Ang a Brad s dětmi zastaví na oběd. Napadený restauratér Theuns Duvenhage zřejmě dává echo bulvárním novinářům a za chvíli se z rodinného oběda stává nevkusná mediální kauza. Micke Brett odvede rodinu do auta a po cestě stačí nastříkat fotografům pepřový sprej do obličeje. Jednoho z nich chytí pod krkem a chce vědět, kdo jim řekl, kde Angelina s rodinou obědvá. Když zjistí, že to byl právě majitel restaurace, přiskočí k němu a dá mu pěstí. Z vazby Bretta vyzvedne Pitt, který zaplatí kauci a raděj všichni hned vycestují ze země. Napadený restauratér totiž žaluje bodyguarda za poškozené oko.
Zdroj: Epocha
ROK 2009:
 
Bývalý bodyguard Angeliny Mickey Brett údajně vyhrožuje zveřejněním skandální knihy o
Angelině a Bradovi. Byl Angelině tak blízko, že ho Maddox nazýval strýčkem. Když se Angie dala
dohromady s Bradem, bodyguarda údajně vyhodila kvůli hádkám s hercem. Brett teď vyhrožuje, že napíše vše o tom jak např. spolu podváděli Jennifer, jak se Angie oblékala do latexu, jaké věci nakupuje v sexshopu ap.
Zdroj: In touch
 

Mark Billingham

Tento bodyguard a bývalý člen jednotky SAS byl po boku Angeliny a Brada v letech 2007-2009. I když pro Jolie a Pitta už nedělá na plný úvazek, pořád občas doprovází Angelinu například při humanitárních cestách. Zajišťuje její bezpečnost a bezpečí jejích dětí. Pár měl v Marka velkou důvěru především ohledně ochrany dětí. 


Další bodyguard, jehož jméno nevím.

Žádné komentáře:

Okomentovat