úterý 6. dubna 2021

Angelina byla jmenována kmotrou projektu Women for Bees "Ženy pro včely"

 

Angelina se stala kmotrou projektu s názvem Women for Bees 2021 / Ženy pro včely 2021. Jedná se o společnou iniciativu módním značky Guerlain a UNESCO. Ti budou školit nové včelaře z celého světa a připravovat je i na podnikání v této oblasti. 30denní program začíná 21. června 2021 ve Francouzské observatoři apidologie (OFA) v Provence. Cílem je vyškolit ženy nejen v základech vlastních včelařských operací, ale také v osvojení si teorie a praxe všemi různými oblastmi obchodu.


Deset žen ze zemí jako je Kambodža, Bulharsko, Itálie, Čína a Rwanda, bude každý rok po dobu pěti let pozváno, aby uskutečňovaly 30denní školení v Massif de la Sainte-Baume ve francouzském Provence.

Cílem je, aby za pět let prošlo programem 50 žen, bylo postaveno 2500 úlů v 25 biosférických rezervacích UNESCO a bylo doplněno 125 milionů včel. Tyto rezervy se nacházejí v zemích jako Francie, Itálie, Rusko, Slovinsko, Kambodža, Etiopie, Rwanda a Čína.

"Jsem nadšená, že se setkám se ženami účastnícími se tohoto programu. Těším se na setkání s nimi a na poznávání kultury, životního prostředí a role, kterou v tom včely hrají. Doufám, že školení posílí jejich nezávislost, živobytí a komunitu", uvedla Angelina.

 
 
 
 

 


 



Žádné komentáře:

Okomentovat