pondělí 12. října 2020

Every Note Played

 Angelina Jolie a Christoph Waltz jednají o tom, že si zahrají ve filmu „Every Note Played“ 

 

Americký tisk uvedl, že Angelina Jolie a Christoph Waltz jednají o tom, že budou hrát v připravovaném filmu „Every Note Played“, adaptaci současného románu spisovatelky Lisy Genova, která nedávno získala práva společnosti STX Films.

Ve svém účtu na Instagramu autorka knihy opravila tisk, že oba herci nejsou jen v jednání, ale že již podepsali smlouva a film se opravdu bude točit.

Jolie si zahraje Karinu, bývalou manželku talentovaného klavíristy Richarda (hraje ho Waltz), kterému byla diagnostikována amytrofická laterární sklerózu. Jak se jeho nemoc zhoršuje a Richard už nemůže hrát na klavír nebo žít sám, Karina o něj, jako již jeho bývalá žena, začne pečovat.

Režisérem bude Michael Sucsy, producentem bude Monet Clayton, spolu s Richardem Bartonem Lewisem a Gabrielle Jerou-Tabak ze společnosti Southpaw Entertainment. Clayton také upravil scénář s Davidem Mandellem.

"Jsme nadšeni, že můžeme spojit tento výjimečný tým filmařů pro tento vzrušující, silný a nakonec povznášející příběh," řekl Adam Fogelson, prezident společnosti STXfilms Motion Picture Group.

 

 

1 komentář:

  1. Na toto se těším. Slibuju si od toho komorní drama na silné téma. Bude to sice smutný film, ale pravdivý, ze života.

    OdpovědětVymazat