pondělí 3. srpna 2020

Tattoos



Platí: Ne, odstraněno a později přepsáno na modlitbu za Maddoxe.
Kde/Kdy: 1995-1996
Co: Japonský symbol smrti na levém rameni, který si Angelina nechala vytetovat prý proto, aby jí připomínal, že každý den se má žít naplno. Pravděpodobně toto tetování bylo jedno z jejích prvních.
 
 
 
Platí: Ano
Kde/Kdy: 23.4.2003
Co: Pět svislých čar psaných khmersky, které mají chránit před smůlou a neštěstím především jejího syna Maddoxe, umístěny na levé lopatce. Čáry tetoval umělec Ajan Noo Kanpai metodou sak jan, od něj si nechala Angie později vytetovat tygra na zádech. Umělec tetoval Ang v hotelu Pathum Than nedaleko Bangkoku a tetování trvalo 15 minut.

"Každá z 5ti řad má svůj vlastní účel. První řada ochraňuje před nespravedlivým trestem a události ovlivňuje ve váš prospěch, druhá řada chrání před smůlou a nepříznivými vlivy špatného postavení hvězd, třetí řada chrání před černou magií a kletbou, čtvrtá řada zesiluje a přitahuje štěstí a úspěch v životě, pátá řada pro majitele získává charisma a přitažlivost opačného pohlaví a zároveň umocňuje účinek čtvrté řady. Opakováním 5-ti Buddhových manter se posiluje moc tohoto tetování: Namo Putta Ya Na Metti, Mo Putta Ya Na Na Metti, Putta Ya Namo Na Metti, Ta Ya Namo Put Na Metti, Ya Namo Putta Na Metti."
 
 
Platí: Ne, odstraněno a změněno na citát.
Kde/Kdy: 1995
Co: Čínský symbol statečnosti a kuráže, kterého měla Ang na levém předloktí. Stejné si nechal vytetovat také její tehdejší manžel Jonny Lee Miller.
 

 
 
Platí: Ne, změněno na arabský nápis.
Kde/Kdy: asi 2003
Co: Čára na pravém předloktí navržená Angelinou a jejím exmanželem Billym Bobem Thorntonem. (Pravděpodobně měla znázorňovat rozpad tohoto manželství.)
 
 
Platí: Ano
Kde/Kdy: 2004
Co: Změněná linka výše. Arabský nápis, který znamená ,,síla vůle"-,,odhodlání".
 
 
 
Platí: Ne
Kde/Kdy: 1997, Amsterdam
Co: Modrý dráček, kterého si prý Angelina nechala dělat, když byla opilá. Další den ji to mrzelo, proto ho o několik měsíců později změnila na černý kříž.
 
 

Platí: Ano
Kde/Kdy: 1999-2000
Co: Velký černý kříž a věta psána latinsky: "Quod me nutrit me destruit" - "Co mě živí, to mě také ničí".
 
 

Platí: Ano
Kde/Kdy: asi 1996-1997
Co: Dva domorodé znaky na zádech (pod drakem). Jedno z prvních Angelininých tetování.
 
 
Platí: Ne, přetetováno ocasem velkého tygra.
Kde/Kdy: asi 1999
Co: Okno vytetované na zádech (mezi drakem a domorodými znaky). Ang si ho nechala vytetovat prý proto, že vždy když někde je kouká se z okna a přeje si být jinde.
 
 
Platí: Ano
Kde/Kdy: asi 1998
Co: Velký drak dole na zádech, pod ním symbol okno a ještě níž dva domorodé znaky. Drak symbolizuje sílu, loajalitu a starostlivost. Ženy s tímto tetováním velmi ochraňují svoji rodinu.
 
 
 
Platí: Ano
Kde/Kdy: 8.7.2004, Bangkok
Co: Velký tygr měřící 30 cm s textem dole na zádech. Tohohle tygra tetoval mistr Ajan Noo Kanpai metodou sak jan, ten ho požehnal, aby Angelině přinesl štěstí, moc, sílu, úspěch a ochranu před nehodami.
 
 
 
Platí: Ne, změněno na souřadnice, kde se narodily Angelininy děti a Brad.
Kde/Kdy: 1998 drak a později v r. 2000 nápis.
Co: Dráček na levém rameni, nad kterým později přibylo jméno jejího druhého manžela-Billyho Boba Thorntona. Po rozvodu si ho nachala zase odstranit, ale i s drakem.
 
 
 
Platí: Ano
Kde/Kdy: 2008
Co: Souřadnice představující zeměpisnou délku a šířku Etiopie, Kambodže, Namibie a Vietnamu, Francie - prostě rodiště Angelininých dětí.

N11 ° 33'0 "E104 ° 51 '00" Maddox
N09º 02' 00" E038º 45' 00" Zahara
S22° 40' 26" E014° 31'40" Shiloh
N10° 40' 00" E106° 41'40" Pax
N43° 41' 21" E07° 14'28" Knox
N43° 41' 21" E07° 14'28" Vivienne
 
 
 
Platí: Ano
Kde/Kdy: asi 1998
Co: Písmeno H na levém zápěstí, pravděpodobně představuje začáteční písmeno druhého jména jejího bratra Jamese Haven. Nebo také tehdejšího přítele Timothy Huttona.
 
 
Platí: Ano
Kde/Kdy: Únor 2004
Co: Nápis know your rights za krkem znamená "Znám (nebo pozdej) svá práva".
 
 
 
Platí: Ano
Kde/Kdy: Červenec 2003
Co: Římská číslice 13 při loktu levé ruky. Co číslo 13 může znamenat nám vysvětlila Lucka:
"Mám za to, že se jedná o složené číslo (používá se v numerologii) , Angí se narodila 4 dne, to znamená 1+3 a to je 13, což ve chaldejské a hebrejské numerologii znamená-Obrození-změna- není to nešťastné číslo jak mnoho lidí věří. Ve starověku se říkalo, že "ten , kdo pochopí, jak používat číslo 13, bude obdarován mocí a převahou ". Symbolem 13 je kostra nebo smrt s kosou, žnoucí lidi na pažitu nově vzrostlé trávy,kde mladé tváře a hlavy raší ze země a vynořují se všude kolem.
13 je číslem převratu, který nabízí nový směr vývoje. Je spojena s mocí, která je-li použita k sobeckým cílům, přivolá zkázu. Znamená varování před neznámem a neočekávaným.13 se pojí s genialitou a také s objeviteli,kteří překonávají vše zastaralé a přicházejí s novými poznatky a objevy.13 je číslem Mistra (jako toho co je ve svém oboru nejlepší a učí ostatní). Je to magické číslo a jeho majitel se musí naučit správně s ním zacházet."
 
 
 
Platí: Ano
Kde/Kdy: 2007, Chicago
Co: Na lévé ruce hned vedle tetování XIII (13) přibylo Angelině tetování V MCMXL (5/1940). Když se toto tetování spojí vznikne z toho datum 13/05/1940. A co tetování znamená? Datum prvního projevu PRO VÍTĚZSTVÍ, to znamená V jako Viktoria. Jde o první svobodný projev v Mnichovském senátě. Projev Winstona Churchilla.
Více o významu→ZDE
Za informaci děkuji Lucce
 
 
 
Platí: Ano
Kde/Kdy: 1999
Co: Citát Tennesseeho Williamse "A prayer for the wild at heart kept in cages" - "Modlitba za všechna divoká srdce držená v klecích", na levém předloktí. Pořídila si jej po té, co natočila film Narušení.
 

 
Platí: Ne, pravděpodobně odstraněno nebo nebylo tetované.
Kde/Kdy: 2007
Co: M, tetování které zdobilo Angie pravou ruku mělo dle ostatních  vystihovat jméno, její mámy Marcheline Bertrand. Ve skutečnosti to však bylo písmeno W. "Poté, co moje matka zemřela, měla jsem na pravé ruce malé tetování, věděla jsem, že na dlani tetování v průběhu času zmizí tak, jako zmizela ona.  „W“ jako „Winter“ - píseň Rolling Stones, kterou mi zpívala, když jsem byla dítě. Vzpomínám si, jak jsem ji milovala jako malá holčička. „Určitě to byla silná zima, zima,“  zpívala mi. A na dalším řádku: „Chci si obtočit kabát,“ zabalila mě do přikrývky a přitáhla si mě.", řekla Angelina. 
 
 
 
Platí: Ano
Kde/Kdy: 2008
Co: Symboly/ohraničení, které si Angelina nechala vytetovat u tetování souřadnic, data, citátu, nápisu na krku a modlitbě za Maddoxe na levé lopatce. Co se týká významu, pravděpodobně se původně jednalo o kresby dětí nebo Brada.
 

 
Platí: Ano
Kde/Kdy: 2009-2010
Co: Pravděpodobně jde o text WHISKEY BRAVO. Význam je nejspíše spjat s tím, že Angie i Brad jsou licencovaní piloti a nápis vyjadřuje v letecké abecedě idiciály "William Bradley Pitt". Nachází se na vnitřní straně pravého stehna.
 
 
 
Platí: Ano
Kde/Kdy: 2014
Co: Báseň v perštině. Podle informací, se jedná o výňatek básně o Rumi, který zní 'There exists a field, beyond all notions of right and wrong. I will meet you there,' přeložit jej můžeme jako "Existuje zde pole, mimo všechny pojmy dobra a zla. Sejdeme se tam " Citát nejspíš patří Bradovi, který má podobné tetování na pravé paži.
 
 
 
Platí: Ano
Kde/Kdy: 2015-2016
Co: Symbol od mistra Ajan Noo Kanpai tetovaný metodou sak jan, slouží na "ochranu a vytváří velmi dobré energetické podmínky pro obyvatele domu a naopak nepříjemné až nesnesitelně působí na osoby se zlým úmyslem. Toto energetické pole působí i na přírodní (atmosférické) jevy jako je ochrana před poničením přírodními živly." Brad si také nechal udělat podobný a sice na hrudi v únoru 2016, kdy se nechala tetovat dále i Angelina.  
 

Platí: Ano
Kde/Kdy: únor 2016
Co: Symbol pěti vrcholů uprostřed zad mezi lopatkami a také mříž na pravé lopatce pochází taktéž od mistra Ajan Noo Kanpai metodou sak jan. Jedná se pravděpodobně rovněž o ochranná tetování "pozitivně ovlivňuje pocity a činy druhých vůči nositeli tetování a také nositele chrání před zlem".
 
 
 
Platí: Ano
Kde/Kdy: únor 2016
Co: "Šachovnice" od mistra Ajan Noo Kanpai tetovaný metodou sak jan. Podobně, jako výše uvedené. Při použití stejného inkoustu byli Angie a Brad vázáni symbolicky jako manžel a manželka. "Sak Yant", je forma tetování, která vznikla v jihovýchodní Asii. Skládá se z posvátných znaků, živočichů a božstev, návrhy jsou doprovázeny modlitbami, které poskytují sílu, ochranu, štěstí, charisma a další výhody svému nositeli. Dnes je praktikována v Thajsku a Myanmaru, v mnohem menší míře také v Laosu a Kambodži. Popularitu našla i mezi čínskými buddhisty v Singapuru. Sak znamená "tetování" v thajštině a yant znamená "talisman". Sak yant je obvykle tatována lékaři, buddhistickými mnichy a tradičně s dlouhou kovovou tyčí s bodcem (tzv. Khem sak). (wikipedie) Zajímavý článek o Sak yant najdete zde.
 
 

Platí: Ano
Kde/Kdy: 2021
Co: Nápis "to the gallows-foot - and after!" pochází z básně The Thousandth Man od spisovatele Rudyarda Kiplinga, celou báseň si můžete přečíst ZDE. Báseň nebudu neobratně překládat, ale pojednává o  tzv. "Tisícím muži, kterému se můžete otevřít a věřit mu", tedy jednomu z Tisíce mužů. Shrnuto: mužů se kterými se dostanete do kontaktu je mnoho, ale nejlepší je vyhledat toho jednoho z tisíce, kterého můžete podnítit k tomu, aby byl tou nejlepší verzí sebe sama a zastal se Vás. A to ve všech situacích. Tento muž se za vás postaví, když nikdo jiný ne, a na tom skutečně záleží, a povzbudí rozvoj, spíše než aby se nechal člověk ovlivnit vzhledem nebo slávou; bude s vámi svobodný, půjčí vám peníze; budete s ním snadno mluvit; umožní vám probrat své pocity; bude Vás bránit proti všem ostatním; bude tu pro Vás "Na šibenici - noha - a potom."

Žádné komentáře:

Okomentovat