pondělí 3. srpna 2020

Citáty a řekli o ní...

Citáty


Jsi mladá, jsi opilá, jsi v posteli, máš v ruce nůž a prostě se to stane." (reakce na obvinění, že řeže své partnery nožem!)

"Opravdu mám vedle postele nůž, ale obvykle ho používám na otvírání dopisních obálek."

"Dnes slýchám ze všech stran komplimenty na svoje ústa. Dřív jsem své velké rty nenáviděla. Připadala jsem si jako nějaká příšerka z komiksových seriálů."

"Když jsem se narodila, měla jsem jen velké rty a malou hlavu. Vtipné je na tom to, že mé rty se od té doby vůbec nezvětšily."

"Když někoho milujete hrozně moc, můžete mu samou láskou i zlomit vaz."

"Vždycky jsem nesnášela lidi, kteří byli šťastní a pořád se usmívali. A teď jsem jako oni!"

"Jsem herečka ... člověk, který se rád ukazuje. Třeba na titulních stránkách časopisů. Ano, jsem to já, ale občas nad odvážnějšími obrázky brečím, protože si připadám jako děvka."

"Vždycky když si na něj vzpomenu, nemohu skoro dýchat. Vím, že on je ten pravý. Kdyby náhodou nebyl ten pravý, tak už nikdy nikdo nebude." (o manželovi Billy Bobovi Thorntonovi)

"Jeden pokoj ve svém domě jsem dala celý vyčalounit. Je určen pro ty noční chvilky, kdy chcete jeden druhého samou láskou zabít."

"Nemohu být od něj odloučená příliš dlouho. Až dotočím film Tomb Raider, budu jen s ním a budu sedět a dívat se, jak pracuje." (znovu o svém muži)



"Kdybych načapala svého muže s jinou, nezabila bych ho. Mám ráda jeho děti a ty potřebují otce. Zmlátila bych ho ale do krve."(o manželovi Billy Bobovi Thorntonovi)

"Jsem taková záchodová zpěvačka - zpívám jen tehdy, když jsem o samotě anebo když se někomu podaří opít mě v karaoke baru."

"V době, kdy moje kamarádky snily o tom, že budou baletky, já chtěla být upírem."
"Terapie?Tu nepotřebuju.Moje role jsou ta nejlepší terapie,jakou znám."

"Celý můj život zatím nestál za nic. Hollywood je odporné místo, všichni se tu zajímají o špatné věci. Třeba o krásu."

"Dost jsem kouřila, hodně jsem pila, trpěla jsem nespavostí a jako každý normální člověk jsem byla nevyrovnaná."

"Klidně bych někoho zabila! Samozřejmě bych však byla raději, kdybych ten krásný steelfighter s vykládanou rukojetí nemusela nikdy použít."
"Jste herečka, se kterou by rády spaly i její fanynky.Jsem herečka, která by ráda spala s nimi."



"Všichni říkají že jsem smrtí posedlá. Pokud myslím na smrt víc než jiní lidé, asi je to tím, že mám život raději než oni."

"Doufám, že někdo vidí dál než za tetování, které mám na těle. Že někdo ocení mou upřímnost."

"Myslím, že každá žena má v životě období, kdy se nenávidí. Mně se ale drobné chybičky zdají atraktivní a nechtěla bych vypadat jinak."

"Co očekávám od života? Že moje auto pojede vždycky, když do něj skočím, že ve svý ledničce vždycky najdu studený pivo a že na mě bude vždycky čekat v posteli někdo, kvůli komu bude stát za to noc prospat, a ne proflámovat."

"Je to nejlepší chlap mého života. Je můj nejlepší přítel. Vždy, když se mi něco přihodí, volám nejdřív jemu." (o svém bratrovi)

"Nikdy jsem se necítila víc sama než ve výšce mnoha set metrů nad zemí, když jsem prvně pilotovala bez instruktora."

"Oscar? Nemám zdání, kam jsem jej položila. Předpokládám, že někde u mámy. Ve svém bytě nevystavuji herecké trofeje. Na zdech visí fotografie přátel a památky z cest."

"Ano, mám hodně tetování. Je to u herečky trochu neobvyklé, ale ne nenormální. Zvlášť u někoho, kdo prožívá velkou část života v kůži někoho jiného, je přece pochopitelné, když si tu svou touží označit."



"Jako malá jsem si přála být šílená. Pamatuji si, jak mě štvalo, že nejsem. Podle mě je na šílenství něco romantického."

"Vždycky jsem si myslela, že hraní je celý můj život. Poslední dobou je ale pro mě čím dál těžší trávit pět měsíců na natáčení. Nikdy by mě nenapadlo, že něco takového řeknu. herectví jsem vždycky zboňovala. myslela jsem si, že je to celý můj život."

"Maddox úplně změnil můj život, díky němu je ze mě lepší člověk. kyž se na mě zasměje, hned si uvědomím, že pro mě není nic tak důležitého jako on."



"Táta mi kdysi řekl: Pamatuj, jestli chceš udělat něco dobrého, prostě to udělej, bez ohledu na okolnosti."

"Nikdy jsem netrvdila, že jsem hodná a vzorná holka. Ve čtrnácti letech jsem se začala tahat se starším chlápkem. To jsem ještě nebyla slavná, ale už jsem šla proti proudu."

"Pokud by jsem měla mít biologické dítě, znamenalo by to o jedno dítě, které zachráním ze sirotčince, méně - a to by mi nedovolilo spát." (starčí citát, názory se mění)

"Miluji lidi, kteří si na nic nehrajou. Snažím se čelit všemu a všem zpříma. Pokud nikoho nezraníte, je to ta nejlepší cesta."

"Nemusím soupeřit se ženami, protože ze mne cítí, že jsem hrdá za všechny."

"Nikdy jsem rodiče neposlouchala, ale ani jsem jim nechtěla dělat potíže. Jenom jsem vždycky potřebovala naprostou svobodu."



Z časopisu Esquire:"Že budu chtít být připomínána jako herečka až zemřu??Ne. Jistě že jsem herečka, ale chci aby si mě lidé pamatovali jako pracovnici Unicef. Na to jsem opravdu hrdá."

"Žij nebezpečně, nebo vůbec nežij"

"Buď statečný, buď smělý, buď volný" (oblíbený výrok její mámky, který sama používá)

"Měj sen ... žij ten sen ... buď vše, co můžeš být"

"Užívej si života ... buď vděčný za to, co máš"

"Dokud jsem nepotkala Brada, vždycky jsem říkala, že jsem šťastná, že nemusím rodit vlastní dítě. Řekl mi, že na to ale nikdy nepřestane myslet. Později, několik měsíců poté, co přišla k nám domů Zahara, a já jsem viděla Brada s ní a Maddoxem a zjistila jsem, jak moc je miluje, a že to biologické dítě by nebylo v žádném případě hrozba. Tak jsem řekla, chci se o to pokusit," vyprávěla před časem Angelina v rozhovoru o svém partnerovi.

"Chtěla bych si osvojit děti z různých zemí,různého vyznání,etnika a rasy"prohlásila před lety.A svého plánu se drží.

"Pamatuji si na den,kdy jsem si uvědomila,že o životě mimo Spojené státy nic nevím,a rozhodla jsem se být lepší,míň sobecký člověk" říká Angelina.

Začátkem roku 2001 se obrátila na UNHCR s dotazem, jak by uprchlíkům v postižených oblastech mohla pomoci."Byla jsme strašně nervózní. Přece jen jsem měla pověst rebelky,a v té době jsem jí nepochybně byla,proto jsem se bála, že mě odmítnou, abych nevrhla na celou organizaci negativní světlo",vzpomíná.

"Jako pro ženu je pro mě velmi důležité mít partnera,který mě ocení především jako matku."

"Hráli jsme si na podlaze s Maddem s autíčky a zničeho nic sám od sebe řekl Bradovi táto!Od té chvíle jsem si byla jistá že chci mít s Bradem rodinu".

"Kdyby mě někdo ve čtrnácti vzal a postavil mě doprostřed Asie ne Afriky, poznala bych, jak hrozně seestředná jsem tehdy byla. Tohle je ta skutečná bolest, skutečná smrt a skutečný nepřítel, proti kterému je potřeba bojovat."

"My mother was a full time mother. She didn't have much of her own career, her own life, her own experiences. Everything was for her children. I will never be as good a mother as she was, I will try my best but I don't think I could ever be. She was the most generous, loving…"
 
Z W Magazínu:
 
O Bradovi, když zněmila názor na porod vlastních dětí: "Myslím, že jednou z životních změn, které se mu povedly, tedy jednou z mnoha, je, že jsem vůbec nikdy nechtěla být těhotná. Nikdy jsem neměla pocit, že je to dobrá věc, kterou bych měla udělat." Na Bradovi viděla , že přijal děti Maddoxe a Zaharu: "Věděla jsem, že by nikdy mezi nimi nedělal rozdíl. To mi dodalo klidu a jistoty. Mám dojem, že jsem na něj jen tak koukala a milovala ho a prostě se otevřela té možnosti. Najednou jsem to chtěla. Je to něco, co se nedá vysvětlit." (Magazine W 2008)

Po narození dvojčátek o něm řekla, "jsem s mužem, kterému mé tělo připadá krásnější díky tomu, co stvořilo. "A já se díky tomu cítím ještě více sexy," přiznala s úsměvem Jolie. "Hodně Brada respektuji. Moc mi pomáhá být lepší a tvrdě bojovat za věci, které mám ráda. Já si myslím, že jsme nyní v dobré partnerstvíí. Myslím, že je to prostě správný muž.""je ohromný otec v plném nasazení ... Knox a Vivienne měli docela stabilním rytmus. Každé tři hodiny dostali hlad, tak jsem je musela kojit. Brad mi velmi pomáhal."

Na otázku jestli mají čas sami na sebe s Bradem: "Často se chceme třeba po dlouhém dni s Bradem společně vykoupat, sednout si a popovídat si a nebýt rušeni. Ale jakmile děti uslyší téct vodu tak chtějí přijít a skákat nám do vany, takže jsme zase všichni spolu."


Řekli o ní ...


↓Williard Carroll, režisér Playing by Hearth↓
"Její krása se dá srovnávat se Sophií Lorenovou, ale museli jsme dávat pozor, aby nezašla moc daleko. Lidi kolem sebe totiž dokáže dokonale poplést nebo dokonce obelhat."

                    ↓Stephen Herek, režisér Life or Something Like it↓
"Je nesmírně a velmi osobitě vtipná."

↓Billy Bob Thornton, 2. bývalý manžel↓
"Manželství s Angelinou nemohlo fungovat. Byla moc krásná, chytrá a dokonalá."
"Co jsem vždycky viděl, byla sladká, zranitelná holčička, která byla neustále mojí kámoškou. Občas jsme si lezli na nervy, protože nám připadalo, že to bylo jediné, co lidi chtěli vidět."

↓John Voight, její otec↓
"Jestli se Angie chce chovat jako zlá holka, je to její věc, ale osobně si myslím, že už to přehání. Ani náhodou není tak divoká, jak se tváří."

↓Brad Pitt,její 3. bývalý manžel↓
"Její zasvěcení, její láska pro lidi na celém světě ... vážně si myslím, že dokáže inspirovat."

↓Colin Farrell, setkali se při natáčení Alexandra Velikého, 2003↓
"K ničemu mezi námi nedošlo - bohužel. Cítím se jen šťastný, že jsem s ní mohl alespoň pracovat."

↓Lindsay Lohan↓
"Radši bych se vyspala s Angelinou než s Bradem."

Žádné komentáře:

Okomentovat