středa 5. srpna 2020

Strava

Takže jsem opsala nějaké články co se týká Angelininy stravy. Zdroje nejsou podloženy, znáte náš tisk. :)

Story → Recept na štíhlost

Hollywoodské krásky nedají dopustit na japonskou kuchyni. Strava tvořená z rýže a plodů moře je nejen chutná, ale má také velmi málo kalorií. Herečka A.Jolie se přiznala, že právě japonské sushi tvoří velkou část jejího jídelníčku.



Bravo Girl! → Angelina miluje párky a slaninu

"Poslední dobou jsem hodně zhubla. Naštěstí nejsem nemocná. Je to jen díky tomu, že pořád lítám kolem dětí a práce a skoro se nezastavím. Každé ráno si ale dávám pořádnou snídani! Smažená vejce, slanina a párky to je moje slavná dieta."

Dieta → Hubněte s Angelinou Jolie (před narozením Shiloh)

Angelina si najala nutriční terapeutku, která jí každý den sestavuje jídelníček na základě toho, jek se herečka cítí a co má na programu. Pečlivě kontroluje, zda je jídelníček vyvážený a zda obsahuje všechny potřebné látky pro maminku i miminko. "Není to žádná zvláštní dieta a v podstatě se moje stravování příliš neliší od způsobu, jakým jsem jedla dříve. Snídám především cereálie a ovoce, k obědu si dopřávám něco lehčího, jako jsou těstoviny nebo sendvič s krůtím masem a společně s Bradem večeříme zeleninové saláty s grilovanou rybou a tmavým pečivem. Přes den si sním ještě tak dvě tři menší svačinky, které se skládají ze sušeného ovoce, celozrného pečiva nebo lehkého jogurtu," popisuje svůj jídelníček Angelina.

No nevím jestli tomu věřit myslím že do Diety napsali to co se jim hodilo už podle názvu časopisu!



Pestrý svět/Rytmus života → Dej si broučka,broučku

Angelina a Brad se rozhodli vzít svého adoptovaného syna Maddoxe do jeho rodné země, "Maddox už v Kambodži v minulosti byl, ale tentokrát to bylo poprvé, co byl z návštěvy něco vnímat. Vzali jsme ho i do tamní restaurace. Uprostřed noci měl svůj první talíř cvrčků." Hollywoodské krasavici se pojídání hmyzu nijak nepříčí, ba naopak. Spatřuje v tom nesporné výhody. Taková strava velmi bohatá na proteiny je zdraví prospěšná. K oblíbeným pochoutkám patří i švábi a pavouci. Dokonce na své cestě získala i pár receptů, takže si může některou s laskomin připravit i doma. Brad by možná raději pořádnou flákotu, to má ale smůlu. K večeři budou brouci. Mňam!

Tohle pravda je, můžete zkouknout i na videu. Kde Angelina říká, že poprvé měla cvrčky, když byla poprvé v Kambodži. S těma začínala k pivu. Později přešla na tarantule.





x → Jak si udržet štíhlou linii


x → Po porodu Shiloh

Angelina rychle zhubla po porodu 11 kg. Dietu podporovala čajem a ze zázvoru a česneku: 5 dkg kořene zázvoru rozkrájejte na plátky a vařte ve 2l vody 20 min, přidejte 5 stroužků česneku a 3 min povařte. Během dne postupně vypíjte,alespoň litr. Zázračná látka urychlující hubnutí se jmenuje capsaicin.
Za poslední 3 články děkuji Monice!

Žádné komentáře:

Okomentovat