středa 5. srpna 2020

Plastika?!

Rty



Spekulace o tom, že si Angelina nechala zvětšit rty, jsou fotkami z dětství vyvráceny. Už jako malé miminko měla Angelina velkou pusu. Z fotek je jasné, že Angelina na své sexy rty nepotřebovala žádný zákrok doktorů!

Nos a brada



Tak tady by se už dalo spekulovat, no ale já si myslím, že člověk se prostě po nějakých těch letech změní. Angelina nebývala tak hubená jako posledních pár let, spíš tak normál. Myslím si, že se to odrazilo i na jejích rysech v obličeji. (Fotka vlevo je starší!)

V roce 2018 promluvila Angelina otevřeně o stárnutí, vráskách a šedivých vlasech. Podle svých slov se s přibývajícím věkem víc a víc podobá matce, herečce Marcheline Bertrandové. A i když na sobě vidí řadu chyb, má své tělo ráda. "Kouknu na sebe do zrcadla a vidím, že vypadám jako moje matka a to mě hřeje u srdce. Vidím také, jak stárnu, a miluji to protože to znamená, že jsem naživu. Žiji a stárnu," řekla Jolie pro magazín InStyle.
"Samozřejmě nejsem ráda, že mi třeba po těhotenství zůstaly po těle různé skvrny. Vidím na sobě chyby. Ale celkově se mi to, co vidím, líbí. Je to hodně o tom, že ve svém vzhledu vidím celou svou rodinu. A vidím svůj věk," dodala.

Poprsí



Tak na tomto obrázku by každý o plastice nepochyboval,ale.... fotka vlevo je těsně po porodu Shiloh, takže všichni jistě chápeme ;) Angelina měla vždy své poprsí, žádné silikony. Bohužel do té doby, než musela postoupit oboustrannou mastektomii!

Oboustranná mastektomie

Angelina Jolie zákrok podstoupila z preventivních důvodů, mastektomie je tedy odstranění prsů.

"Má matka bojovala s rakovinou bezmála deset let a zemřela v 56," napsala držitelka Oscara v textu, který publikoval list The New York Times, a kde vlastně celou situaci přiznala.

Když lékaři objevili, že i ona má gen BRCA1 a na 87 procent jednou onemocní rakovinou prsu, začala jednat. Riziko, že dostane rakovinu vaječníků, je u ní údajně padesátiprocentní.

"Rozhodla jsem se být aktivní a minimalizovat riziko, tak jak je to jenom možné," vysvětlila sedmatřicetiletá herečka. Chirurgové začali se zákroky v únoru a skončili v dubnu roku 2013.

  • Co je mastektomie?
  •     Preventivní mastektomie je operativní odstranění jednoho nebo obou prsů, jehož účelem je prevence rakoviny ňader.
  •     Mastektomie může být buď podkožní, nebo úplná. Při úplné lékaři odstraňují celý prs, včetně bradavky.
  •     Při podkožní mastektomii je ženě odstraněna prsní tkáň (mléčná žláza), ale bradavka zůstává nedotčena.
"Moje procedura začala 2. února 2013, kdy jsem podstoupila zákrok, jehož účelem bylo snížení rizika onemocnění cév pod bradavkou a zvýšení průtoku krve kolem ní. To trochu bolí a dělají se po tom modřiny, ale zvyšuje se šance na záchranu bradavky," vzpomíná Jolie a pokračuje.

"Dva týdny nato jsem podstoupila hlavní operaci, při níž je odstraněna prsní tkáň, kterou lékaři nahradí dočasnými vložkami. Zákrok trvá osm hodin a vzbudíte se po něm s drény v prsou. Působí to jako z vědeckofantastického filmu, ale několik dní po operaci se můžete vrátit do běžného života."

"Za devět týdnů následovala poslední operace - rekonstrukce prsou implantáty. Tato procedura šla v posledních několika letech hodně dopředu a výsledek může být krásný," připomíná Angelina Jolie.
 Na vysoké riziko rakoviny se u ní přišlo genetickými testy.  Ve věku 61 let zemřela na rakovinu prsu její teta - Debbie Martinová, která byla mladší sestra matky Jolie, herečky Marcheline Bertrandové, která zemřela v roce 2007 ve věku 56 let na rakovinu vaječníků. Jolie se kdysi zmínila o tom, že předci z matčiny rodiny se nedožívali vysokého věku. Její babička a matka Bertrandové zemřela v 45 letech.

Právě zodpovědnost vůči svým dětem měla být dalším důvodem pro rozhodnutí herečky, proč kývla na devítitýdenní vyšetření. Riziko rakoviny se u ní po úspěšném zákroku snížilo na 5 procent.

"Cítím se neskutečně silná, že jsem udělala důležité rozhodnutí, které nemá žádný vliv na mou ženskost. Byla bych ráda, kdyby každá žena, která tohle čte, věděla, že existují řešení," řekla Jolie s tím, že by ráda vlila optimismus každé ženě, která si dělá starosti s genetickými dispozicemi své rodiny k rakovině.






Menší rozruch vyvolala tato fotka z Benátek, při natáčení filmu The Tourist. Zároveň se všichni diví, jakto-že má Angie tak dokonalou pleť bez vrásek. (březen 2010)

V souvislosti s tím byly vyvolány dohady o plastické chirurgii. Angelina totiž odkryla neobvyklou svalovou linky na krku a na bradě.
Dr. Elie Levine spekuloval, že Angelina"podstoupila botoxovou úpravu obličeje a krku, protože tam nemá žádné vrásky po stranách oči, přes to, že se směje širokým úsměvem ... tak je čelo stále hladké."

Zdroj: celebrity-gossip.net

Co si o tom mysíte vy?

Žádné komentáře:

Okomentovat