neděle 11. července 2021

Brad Pitt Angelině ztížil prodej jejího podílu ve vinařské společnosti Miraval

 

 Angelina Jolie žádá soudce, který dohlíží na její rozvod s Bradem Pittem, aby odstranil ATRO (dočasný automatický soudní zákaz), které jí brání v prodeji jejího majetku. ATRO je v platnosti od září 2016, kdy ona a Pitt podali žádost o rozvod.

Podle dokumentů požaduje Jolie pozastavení ATRO, aby mohla pokračovat v prodeji „samostatného majetkového podílu ve stoprocentním vlastnictví společnosti Nouvel, LLC. Tato společnosti drží podíly prostřednictvím lucemburského subjektu na zámku a vinařství Château Miraval ve Francii, kde Angelina s Bradem žila.“

Jolieina žaloba naznačuje, že již nechce s Pittem obchodovat a že ani jeden nemají další finanční zdroje na to, aby koupili své podíly ve vinařství vzájemně, protože v posledních dvou letech Brad Pitt nereagoval na několik pokusů Angeliny prodat mu svůj podíl. Ona však našla kupce pro své podíly ve společnosti a říká, že čas „je zásadní, aby se kupující nevzdal nákupu“.

Podle všeho však Pittův právní tým projevil malý zájem o urychlení celého procesu.

Právní tým herečky navíc tvrdil, že nemovitost byla její, protože byla zakoupena před sňatkem páru v roce 2014. Požádali o slyšení 22. září, ve kterém znovu požádá soudce o stažení ATRO, aby mohla pokračovat v prodeji.

1 komentář:

  1. Tyhle tahanice a obstrukce se vždycky špatně čtou, ale k rozvodu to bohužel patří dost často. Snad se jednou dočkáme toho, že spolu budou Angelina s Bradem nějak normálně vycházet. jsou celebrity, které na tom byly během rozvodu i po něm hůře a po letech se ten vztah zlepšil. napdá mě třeba Kim Basinger a Alec Baldwin. Ti válčili o dceru Ireland a nemohli si příjít na jméno a dnes spolu prý vychází.

    OdpovědětVymazat