pondělí 31. května 2021

Brad Pitt získal po letech soudních tahanic děti do střídavé péče

 Tahanice o děti jsou po letech ukončeny. Tak tento článek je pro mě novinka dne! Brade, moc ti fandím! Děti potřebují nejen mámu, ale i tátu. Oba na ně mají stejné právo. Celý článek níže.

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/600x338/May2016/1865166.jpg?cf22

 

    Boj Angeliny Jolie (45) a Brada Pitta (57) o děti je u konce. Potomci slavného páru žijí od rozpadu manželství hollywoodských herců u své matky. Jolie chtěla mít děti ve výhradní péči, Pitt se domáhal střídavé. Soud nyní herci po několika letech soudních tahanic vyhověl.

    I když soud slavný pár rozvedl již předloni, exmanželé neměli až doposud dořešeno dělení majetku a péči o pět nezletilých potomků – sedmnáctiletého Paxe, šestnáctiletou Zaharu, čtrnáctiletou Shiloh a dvanáctiletá dvojčata Vivienne a Knoxe. Soud nyní rozhodl o tom, že Brad Pitt bude moci mít děti ve střídavé péči s bývalou manželkou Angelinou Jolie.

https://www.krajskelisty.cz/images/theme/20181204125126_jolie-kids.jpg

    „Vše, co si Brad přál, bylo, aby se mohl osobně podílet na péči o své děti. Velmi se mu ulevilo, že soud rozhodl v jeho prospěch. Nemůže se dočkat, až bude konečně moci trávit více času se svými potomky, je díky rozhodnutí soudu opravdu moc šťastný,“ řekl zdroj magazínu ET.

    Soudce John Ouderkirk se vyjádřil k písemné výpovědi a svědectví Angeliny Jolie, které vyznívalo v neprospěch jejího bývalého manžela. Podle soudce v dokumentu chybělo mnoho důležitých a zásadních informací. Na prvním místě musí být podle Oudekirka v podobných případech rozhodnuto vždy výhradně hlavně pro dobro dětí.

    Jolie žádala v soudním řízení, aby děti mohly proti otci vypovídat. Stála především o to, aby nejstarší syn Maddox, jehož už se řízení netýkalo, protože je plnoletý, vypovídal proti Pittovi, se kterým už po čtyři roky odmítá komunikovat. Soud to však zamítl. Herečka tvrdí, že jí bylo upřeno právo na spravedlivé řízení.

    „Brad chtěl trávit s dětmi více času, Angelina celou dobu dávala jasně najevo, že se tomu snaží všemožně zabránit. Procesu se účastnila spousta svědků, odborníků, psychologů a dalších lidí, kteří strávili s dětmi mnoho času. Rozhodnutí je založeno na jejich výpovědích,“ píše New York Post.

    Devatenáctiletý Maddox se s otcem ošklivě pohádal na palubě soukromého letadla při cestě domů do Los Angeles v září 2016. Brad Pitt byl údajně pod vlivem alkoholu a marihuany a došlo na hrubé slovní přestřelky či dokonce fyzickou potyčku. Krátce nato Angelina Jolie zažádala o rozvod a s Bradem se rozešla.


    S Pittem jsem se musela rozejít pro dobro našich šesti dětí, tvrdí Jolie

    Pitt a Jolie se do sebe zamilovali v roce 2004 při natáčení akční komedie Mr. & Mrs. Smith. Herec se poté rozvedl se svou tehdejší manželkou, herečkou Jennifer Anistonovou, s níž se oženil v roce 2000. Jolie za sebou tehdy měla už dvě manželství, s Billym Bobem Thorntonem a s Jonnym Lee Millerem. Jolie a Pitt se po několika letech společného soužití vzali v roce 2014. Vychovávali společně šest dětí, z toho tři vlastní.

    Jen o dva roky později podala herečka po celkem dvanácti společně strávených letech žádost o rozvod. Zahraniční média tehdy uváděla, že za rozchodem slavného páru stojí chování herce k dětem. Jolie v dokumentech jako důvod rozvodu uvedla nepřekonatelné rozdíly. Spekulovalo se také o tom, že Brad Pitt hodně pije, kouří marihuanu a jeho přístup k výchově dětí byl hodně benevolentní a laxní. Herečku prý jeho otcovské metody „velmi rozrušily“.

    Brad Pitt k rozvodu vydal prohlášení, v němž napsal, že je velmi zarmoucený a důležitá je pro něj hlavně pohoda jejich dětí. Všech šest dětí bylo následně svěřeno do péče Angeliny Jolie.


    Zdroj: https://www.idnes.cz/



Žádné komentáře:

Okomentovat