pátek 8. ledna 2021

Unreasonable Behavior

 

 https://thedailynewsbox.com/wp-content/uploads/2020/11/Angelina-Jolie-Tom-Hardy.jpg

Angelina Jolie podepsala režii životopisného filmu "Unreasonable Behavior", jde o příběh legendárního britského válečného fotografa Dona McCullina, založeného na jeho autobiografii se stejným názvem.

Film produkují Tom Hardy a Dean Baker pod hlavičkou Hardy Son & Baker (Taboo) po boku Tima Bevana a Erica Fellnera (Darkest Hour) z Working Title Films. McCullin a Mark George jsou výkonnými producenty.

Scénář píše scenárista nominovaný na cenu BAFTA Gregory Burke ('71). Autobiografie je nekompromisní zprávou o životě slavného britského válečného fotografa, který se z Londýna dostal do některých z nejnebezpečnějších válečných zón na světě.

McCullin, nejlépe známý svými často trýznivými černobílými snímky pořízenými ve Vietnamu a Kambodži při práci pro The Observer a The Sunday Times, riskoval svůj život, aby zachytil obrazy války, které i dnes šokují.

„Jsem velmi šťastná, že budu mít možnost uvést do kin život Dona McCullina,“ uvedla Jolie ve svém prohlášení. "Tento projekt mě přitahoval pro jeho jedinečnou kombinaci odvahy a lidskosti - jeho absolutní odhodlání být svědkem pravdivosti války a jeho empatie a úcta k těm, kteří trpí jejími následky." Doufáme, že natočíme film stejně nekompromisní jako jsou Donovy fotografie o mimořádných lidech a událostech, kterých byl svědkem, a vzestupu a pádu jedinečné éry žurnalistiky. “

McCullin dodal: „Když jsem viděl Angelinin poslední film o Kambodži (a strávil tam během války tolik času), byl jsem velmi ohromen tím, jak vytvořila tak silné a přesné znázornění místa. “

„Don McCullin je někdo, před kým máme velkou a hlubokou úctu,“ komentovali společně Hardy a Baker z HSB. "Jeho pozoruhodný příběh je příběhem brutální poctivosti, neotřesitelné odvahy a empatie." 

Žádné komentáře:

Okomentovat