pondělí 17. srpna 2020

New posters: The One And Only Ivan

  02~1432.jpg01~1528.jpg01~1529.jpg

Disney vydal nové plakáty a dvě ukázky z filmu "Ivan je jen jeden", který produkovala a dabovala také Angelina Jolie. Zároveň vyšlo vydeo z natáčení filmu, kde můžete vidět Angelinu v roztomilém pyžamu slonice.

Film představuje hvězdné obsazení herců Sama Rockwella, Bryana Cranstona, Dannyho DeVita a Heleny Mirrenové. Vypráví příběh gorily jménem Ivan (Rockwell), která žije v kleci v obchoďáku, se slonem jménem Stella (Jolie) ) a psem jménem Bob (DeVito) bez vzpomínky na to, jak se tam dostali. Vlastní je Mack (Bryan Cranston), který vlastní nákupní centrum. Vše se změní, když se objeví malé slůně jménem Ruby (Brooklynn Prince) kterého se ujme Stella.

The One And Only Ivan bude vysílán exkluzivně na Disney + 21. srpna.

 

 

 


 

3 komentáře:

  1. To už je oficiální český název? Já jsem zatím všude viděla jen ten anglický a název knižní předlohy je Ivan je jen jeden.

    OdpovědětVymazat
  2. Asi není, blbý překlad :D uvidíme jaky bude název, ale asi máš pravdu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nějak jsem to prostě, hmm neřešila, jak jedu teď ty články, tak myslím, že tam bude dost blbostí, než to zvládnu opravit :D teď mi jde spíš o to aby to tady už vše bylo a pak že to budu opravovat....novinky asi ne no, ty prostě kašlu :-p

    OdpovědětVymazat