úterý 4. srpna 2020

Modeling

Jistě většina z vás už slyšela, že Angelina začínala svoji kariéru jako modelka a to od svých šestnácti let v Londýně, New Yorku a Los Angeles. Kompletní galerii různých modelinkových kampaní najdete ZDE.



Early Years

Angelina jako teenager podepsala smlouvu s modelingovou agenturou Finesse Model Management a tak vznikly fotografie pro Sassy a JCPenny.


St John

V září 2005 byla Angelina Jolie jmenována novou tváří luxusního domu, Saint John. Údajně obdržela 12,5 milionu amerických dolarů za jarní kampaň roku 2006 a proslýchalo se, že také 15 milionů dolarů za podzimní kampaň. St John nemohl být šťastnější, když si ji najal. "Angelina Jolie obsahuje tolik kvalit přesně to, co reprezentuje St. John. Ona je silná, nezávislá a dynamická. Je to matka, herečka a filantrop. Věříme, že pomocí tohoto partnerství, získáme další krok směřující k tomu, že St. John se konečně stane uznávanou americkou luxusní značkou, " řekl generální ředitel společnosti Saint John - Richard Cohen.
Pro jarní katalog 2006 fotky údajně nafotil Mario Testino a další práce putovala do rukou Davida Lipmana - Lipman agentury, byla to těžká a dlouhá práce, ale stála za to. "Angelina Jolie skutečně reprezentuje to, čím je St John dnes, a také to, co bude v budoucnu," řekl David Lipman. "Ať už jste ji vidět na červeném koberci nebo se svými dětmi, z Angeliny vždy vyzařuje elegance a klasické kouzlo, kterým je St. John", říká.



Spolupráce s Angelinou trvala až do roku 2008. Novou tváří pro St. John se později stala modelka Karen Elson. (zpráva z ledna 2010)



Louis Vuitton

Klikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázku


V roce 2011 nafotila Angelina kampaň pro dům Louis Vuitton s fotografkou Annie Leibovitz, se kterou Angelina již spolupracovala v letech 2002, 2005 a 2006, později zaté v roce 2015 vznikly fotky pro časopis Vogue. Více v galerii zde. Angelina velice ráda a často nosí LV kabelky a jiná zavazadla.


Mon Guerlain



Čerstvá orientální vůně zvyšuje výjimečné suroviny levandule z Provence, jasmínu z Indie, šantalového dřeva z Austrálie a vanilkového extraktu z Nové Guineje.

"The Truth is I love being alive, and I love feeling free. So if I can't have those things then I feel like a caged animal. And I'd rather not be in a cage. I'd rather be dead" - Angelina Jolie

Guerlain Parfumeur, francouzská značka parfémů od roku 1828, má tu čest oznámit, že Angelina Jolie je ikonou nové vůně pro ženy. Šéf společnosti Guerlain čerpal svou inspiraci u Angeliny Jolie a vytvořil vůni, která vyjadřuje představu o ženách: volba, emoce a sny, které ztělesňují moderní ženskost. Partnerství mezi Angelinou a Guerlain bylo sjednano v Kambodži v prosinci 2015, kde Ang režírovala svůj film First they kill my father. Angelina Jolie filmařka, zvláštní vyslankyně OSN pro uprchlíky a spoluzakladatelka prevence sexuálního násilí, bude věnovat celý výtěžek z této Guerlain kampaně na charitu.

Klikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázku

Klikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázku

Vůně s názvem Mon Guerlain vyšla 1.3.2017. K dispozici jsou flakony s odstřikem 15 ml, a dále 30, 50 a 100 ml v klasické "quadrilobé" lahvi.

Mon Guerlain je popsán jako "Mé neviditelné tetování, má vůně, Mon Guerlain." Přímo ve společnosti Guerlain pak lze zakoupit 250 až 500 ml láhev ve "včelím flakonu" Guerlain. K dispozici jsou také tělové krémy a jiné podobné produkty a například i svíčky.



Všichni si lámali hlavu, proč Angelina kývla na kampaň právě společnosti Guerlain. O Angelině je známo, že nepřijímá kampaně na značky moc často, jelikož se věnuje ve svém volném čase filantropii a hlavně rodině. Několik značek L'Oreal, Clarins a mnoho dalších se snažilo získat její tvář pro svoji kampaň, ona však vždy zdvořile odmítla nebo požadovala tak vysoký honoráž, pro který by se kampaň společnostem spíše neoplatila. Tak proč Guerlain? Dostala Ang tučný sumu? Vůbec ne. Angelina Jolie a Guerlain pojí vztah, založený na jejím dětství.

Klikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázku

Její matka Marcheline Bertrand, používala vůni Guerlain, a tak ikonicky vonné tóny fialky a růže zůstaly v paměti Angeliny celé roky. Také má blízko Francii, ze které značka pochází. Angelina Jolie velmi lpí na tom, co jí dává jakýsi "vyšší" smysl, proto by nikdy nepřijala spolupráci s Guerlain, kdyby s ním nebyla nějak spojena. Takže na základě tohoto příběhu, mohla být zahájena spolupráce.

Klikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázku

Slavná francouzská firma Guerlain výrobce parfémů a kosmetiky, dne 09.01.2018 oznámila vydání nové vůně Mon Guerlain.
Nová verze je více květinová a vzdušná než v předchozí. Obsahuje více z tónů pivoňky a jasmínu než předchozí verze z roku 2017, parfém byl pojmenován "Guerlain Florale". Nová vůně má stále stejný flakon, avšak s růžovými detaily, místo zlatých. Mon Guerlain Eau de Parfum Florale je k dispozici v balení 50 ml a 100 ml.

V roce 2019 pak ještě vyšly nové dva typy vůně, a sice Mon Guerlain: Bloom of Rose.

Angelina Jolie & Boillot Laurent, generální ředitel společnosti Guerlain, představili novou kampaň Mon Guerlain Intense a oznámili společný projekt #SustainableDevelopment na ochranu včel v oblasti Samlot v Kambodži, na tiskové konferenci v hotelu de Crillon dne 09.07.2019. Kde mimo jiné byla promítnuta i nová reklama k vůni Guerlain, jejíž tváří je právě Angelina. Režie se ujal oskarový kameraman Emmanuel Lyubetsky (The Revenant). Natáčení probíhalo v jejím době v Kambodži. Viz videa níže.








Žádné komentáře:

Okomentovat