čtvrtek 13. srpna 2020

Maleficent: Angelina a Zahara nosí své vlastní šperky

 

Angelina má za sebou šňůru premiér a prezentací k novému filmu Maleficent 2. Co se týká stylu oblékání, Angelina převážně volila šaty značky Ralph & Russo, rovněž pak v některých případech i Zahara.


08~4.png07~771.jpg03~1125.jpg04~1016.jpg

Co je však ještě zajímavější, Angelina i Zahara volily jako doplněk vlastní navržené šperky ve spolupráci, nám již známým, Robertem Procopem " Style of Jolie ". Přikládám nějaké fotky pro ilustraci. Z limitované edice "Zahara Collection", která obsahuje náramek, tříčlánkové náušnice a prsten, si pak Zahara na premiéru v Londýně vzala naušnice. V Římě zase měla malé hadí naušnice kolekce Asprey, které již v minulosti zdobily Angelinu.

05~146.jpg08~1.JPG

"Zahara Collection" bude k dispozici pro prodej začátkem listopadu v různých prodejnách Saks Fifth Avenue, stejně jako dalších exkluzivních partnerů maloobchodu ve Spojených státech a Austrálii. Veškeré zisky z kolekce půjdou ve prospěch ženám a dětem, obětem násilí ve válkou zmítaných zemích.

02~1205.jpg01~1291.jpg05~939.jpg06~851.jpg


Na premiéře v Los Angeles 30.09.2019, pak nemohla zůstat bez povšimnutí brož štíra, kterou si Angelinavzala. 50ti karátový štír se skládá z diamantů a platiny se zlatými detaily a s černých diamantů, které představují nožky štíra. Brož již existuje nějakou dobu, ale Angelina čekala na vhodnou příležitost si ji vzít.

Jedná se o první zvířecí kolekci "Style of Jolie", mimo štíra existuje ještě pavouk. Štír není na prodej, ale v budoucnu pravděpodobně bude vydražen v aukci pro charitativní účely. V minulosti výnosy z prodeje kolekce Style of Jolie byly věnovány "Education Partnership for Children of Conflict" (Vzdělávání pro děti konfliktů), založený herečkou v roce 2006 s cílem budování škol pro děti na celém světě.

by Irmik

Žádné komentáře:

Okomentovat