středa 5. srpna 2020

Figure



Obličej

Angelina má krásné, zelené,kočičí oči a velké, plné, smyslné rty. Její hnědé mírně zvlněné vlasy jsou orámovány spíše obdelníkovým obličejem. Pleť má Angelina dokonalou, jasně sem tam se objeví pupínek, ale to Ang vůbec neškodí.Na svůj věk Angelina nemá prakticky žádné vrásky,což je velké plus. Podívejte se na spousty celebrit, které jsou v jejím věku a jsou k nepoznání ;)

Co Angelina řekla:
"Dnes slýchám ze všech stran komplimenty na svoje ústa. Dřív jsem své velké rty nenáviděla. Připadala jsem si jako nějaká příšerka z komiksových seriálů."
"Když jsem se narodila, měla jsem jen velké rty a malou hlavu. Vtipné je na tom to, že mé rty se od té doby vůbec nezvětšily."


Postava
Ang má pěkně štíhlou postavu i když v poslední době spíš pohublejší , ale není to žádná anorektická modelka. Myslím si, že její výška je tak akorát úměrná k váze a samozřejmě nemluvě o jejím dokonalém dekoltu, přirozená prsa jsou přeci nejkrásnější. ;)

Co Angelina řekla:
"Celý můj život zatím nestál za nic. Hollywood je odporné místo, všichni se tu zajímají o špatné věci. Třeba o krásu.", tendle výrok řekla Angelina už dávno.
"Myslím, že každá žena má v životě období, kdy se nenávidí. Mně se ale drobné chybičky zdají atraktivní a nechtěla bych vypadat jinak."



*Angelina je považována za nejsmyslnější, nejsvůdnější a nejvíce sexy ženu světa!!



Jak příšla k jizvám?

Na tuto otázku jsou 2 verze, ovšem nevím, která je ta pravdivá a jestli to je vůbec jedna z nich.
1.
"Bylo to v období, když Angelina měla kolem 14-16 let. To si začala hrát s noži v ložnici. Jednou v noci Angelina při sexu popadla nůž a začala řezat svého partnera. Totéž pak on dělal jí do té doby, než oba byli pokryti krví. Angelinu prý jejich společné dýchánky s punkáčem malém zabili. On vzal nůž a pořezal ji na krku a nořem jí vyryl písmeno X na paži a ještě ji málem probodl žaludek, Angie byla pak údajně převezena do nemocnice, kde strávila několik dní. Tak vyústil a skončil jejich divoký vztah."
2.
"Za své období temna považuje Angelina věk kolem 14-15 let. V té době si noži do kůže vyrývala prapodivné symboly. Jizvy po nich má dodnes."

*Přeberte si to jak chcete, každopádně Ang jizvy má ať už je získala jakkoli.....některé muže jizvy přitahují ovšem pro "ty druhé" je to prostě chyba na kráse.

Jizvička na obličeji:


Jizva na břiše:


Křížek na pravém rameni:



Vystouplé žíly na rukou

Tak ty má Angelina z únavy, napětí, stresu nebo přepracovanosti. Ale na druhou stranu je má už hooodně dlouho, nejméně od doby, kdy natáčela film Lara Croft:Tomb Raider. Takové vystouplé žíly nejsou moc pěkné.



Tetování
"Kérky jenom pro drsňáky?Rozhodně,ne! Angelina Jolie má spoustu tetování a na svůdnosti jí to rozhodně neubírá!", článek z časopisu.

Co Angelina řekla:
"Ano, mám hodně tetování. Je to u herečky trochu neobvyklé, ale ne nenormální. Zvlášť u někoho, kdo prožívá velkou část života v kůži někoho jiného, je přece pochopitelné, když si tu svou touží označit."


*Někomu se prostě tetování líbí (třeba mně), ale někomu zas ne. Podle mně, je to způsob vyjádření se.

Zdroje: časopisy a co vím a dále pak.....
......Za spolupráci děkuji: Kiki,Angie,Popince,Lásce,Mari a Katce!!

Žádné komentáře:

Okomentovat